Säkerhet och integritet

Vi uppskattar ditt besök på våra webbplatser och att du visar intresse för våra produkter. Vi vill att du ska känna dig säker när du besöker våra webbplatser och se till att personlig information behandlas på ett säkert sätt av oss som personuppgiftsansvarig.

Vi åtar oss att skydda din integritet. Du kan besöka de flesta av våra webbsidor utan att ge oss någon information om dig själv. Ibland behöver vi dock information för att förse dig med tjänster som du begär, och denna sekretesspolicy ger information om datainsamling och användning i sådana situationer. 

Insamling av personupplysningar
Vi samlar också in någon information om din hårdvara och programvara. Denna information kan vara: IP-adress, webbläsartyp, operativsystem, domännamn, åtkomsttid och hänvisande webbplatsadresser. Denna information används för att driva tjänsten, upprätthålla kvaliteten på tjänsten och tillhandahålla allmän statistik för användningen av vår webbplats.

Användning av personuppgifter
Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:
  • För att säkerställa att webbplatsen uppfyller dina behov..
  • Att leverera produkter och tjänster, såsom nyhetsbrev, specialerbjudanden och annan information som du begär eller köper.
  • För att hjälpa oss att skapa och publicera innehåll som är relevant för dig.
  • För att meddela dig om nya artiklar, specialerbjudanden, uppdaterad information och andra nya tjänster från oss, om du begär det.
Kontroll av personuppgifter
När du registrerar dig eller på annat sätt förser oss med personlig information kommer vi inte att dela denna information med tredje part utan ditt tillstånd, med undantag för de begränsade undantagen som redan nämnts. Informationen kommer endast att användas för de syften som nämns ovan. Om du registrerar dig berättar du också hur och om du vill att vi ska kommunicera med dig.
 
Tillgång till personuppgifter
Vi ger dig medlen för att säkerställa att din personliga information är korrekt och uppdaterad. Om du registrerar dig på vår webbplats kommer du att ha en fullständig översikt över din beställning hela tiden.